Modelis LOA 2 S divvietīgs

Modelis LOA 2 S divvietīgs

190 (PVN 0%)

Lasteaia kahekorruseline võrevoodi, lahtikäiv.

Garums: 1520 mm

Kõrgus: 420 mm

Dziļums: 640 mm

 

 

 

 

 

 

  • Kļava Vaher
  • Dižskābardis Pöök
  • Ja vēlaties, ievadiet šeit informāciju par vēlamo produktu.

SKU: Nav pieejams Kategorijas:

Apraksts

Galda virsmas krāsu diagramma:

Bordo, dzeltena, zila, oranža, sarkana, zaļa, gaiši zila

 

Bērnudārza gultas ir ērtas un ir dažādās krāsās

Kompaktas saliekamās gultiņas bērnudārziem ir tieši tas, kas nepieciešams jūsu bērniem. Vienā kompaktajā gultā var nakšņot divi bērni - vēl viena priekšrocība, ja jums ir maz vietas, bet daudz bērnu. Noapaļotie gultiņu stūri nodrošina Jūsu bērnu drošību, viņi neizkritīs no gultas un netiks savainoti. Varat arī izvēlēties dažādus apdari: sarkanu, zilu vai varbūt dzeltenu?

Īpaši kompaktajai versijai izvēlieties kādu no trim dažādām divstāvu gultām. Vēl viens interesants interjera risinājums ir gultas ar skapjiem. Saklājot gultu, gultas veļu var salikt vairākās atvilktnēs un iestumt gultu kumodē, uz kuras var novietot spilvenus un pārvērst to par ērtu soliņu, vai palīdzēt ar mīkstajām plīša rotaļlietām un pievienot videi komfortu. Ja vēlaties, varat izvēlēties arī vienkāršas vienvietīgas gultas, kuras var viegli salocīt.

Apdare dažādās krāsās ir ne tikai interjera daudzveidības un rotaļīguma dēļ. Guļamvietai ieteicamas maigas, pasteļkrāsas, jo tās palīdz atslābināties un vieglāk iemigt. Īpaši aktuāli tas kļūst bērnudārzos, kad ir pienācis laiks doties gulēt pusdienās, bet bērni bieži nevēlas gulēt. Maigas krāsas palīdz mazajiem nomierināties un vieglāk aizmigt. Turklāt šūpulīši ir universāla izmēra, tāpēc ir piemēroti gan mazākiem, gan lielākiem bērniem. Ja nevarat atrast vēlamo gultu mūsu izvēlē, sazinieties ar mums un mēs sagatavosim Jums individuālu piedāvājumu.

Title

Go to Top