1. Produkti

Interneta veikalā mebler.ee preces ir sadalītas preču kategorijās pa grupām (piemēram, "Biroja mēbeles"), kuras savukārt tālāk tiek iedalītas apakšgrupās (piemēram, "Datorgaldi").

Preču grupas ir redzamas, pārvietojot peles kursoru virs izvēlnes saites "Produktu izvēle". Noklikšķinot uz produktu grupas (piemēram, "Krēsli"), tiek parādīti visi attiecīgās produktu grupas produkti.

2. Preču pievienošana “Iepirkumu grozam”

Noklikšķinot uz preces attēla vai nosaukuma, tiek atvērts detalizētāks preces apraksts. Atrodi sev piemēroto preci un pievieno to iepirkumu grozam, nospiežot "PIEVIENOT GROZAM".

Iepirkumu groza saturu un izmaksas varat skatīt, virzot kursoru virs iepirkumu groza ikonas izvēlnes apakšā.

Iepirkumu grozā attiecīgi var saņemt kastē esošo daudzumu "+" vai "-" nospiežot mainīt daudzumus. Preces ir iespējams izņemt no iepirkumu groza, nospiežot "x" uz ikonu.

3. Pirkuma darījuma noformēšana

Atvērtajā iepirkumu grozā var redzēt izvēlētās preces, daudzumu un cenu.

Rēķina noformēšanai ievadiet pareizo informāciju par personu, kas veic pirkumu (vārds, tālrunis, e-pasts, adrese). Visām precēm tiek piemērota transporta maksa, atbilstoši izvēlētajam transportēšanas veidam. Detalizētāka informācija par transporta iespējām un cenām atrodama saitē kājenē un galvenes augšējā joslā "PIEGĀDE" zemāk.

Izvēlieties piegādes veidu. Pieņemiet pārdošanas noteikumus un apstipriniet pasūtījumu, nospiežot pogu "PASŪTĪT".

Iesniedzot pasūtījumu, pārdošanas darījums tiek uzskatīts par noslēgtu, pasūtījuma rēķins tiek parādīts ekrānā. Pasūtījuma rēķins tiek nosūtīts arī uz klienta ievadīto e-pasta adresi. Pielikumos ir arī atsevišķs rēķins kā .PDF dokuments.

4. Pasūtījuma apmaksa

Pasūtījumus var iesniegt tikai juridiskas personas. Minimālā pasūtījuma summa ir 300 €

Izglītības iestāžu gadījumā izsniedzam e-rēķinu, kuram ir noteikts konkrēts apmaksas termiņš atbilstoši pašvaldības noteikumiem.

Pasūtījumu var iesniegt arī rakstiski myyk@mebler.ee.

Interneta veikals ir personas datu pārzinis.

Visi maksājumi tiek veikti eiro un tiek atskaitīti no maksātāja konta eiro.